L'Edifici· Informació· Localització· Contacte·

L'Edifici

Sant Cugat Green és un edifici de 26.000 m² que disposa de 590 places d’aparcament.

Sant Cugat Green és un edifici modern, funcional, sostenible i preparat per satisfer les necessitats de qualsevol empresa que vulgui comunicar identitat corporativa a través d'un espai professional intel·ligent, lluminós i innovador.

Sant Cugat Green li ofereix, des del primer moment, una zona de negocis exclusiva i un hàbitat laboral perfecte amb tots els serveis, amb uns accessos excel·lents i amb totes les possibilitats tecnològiques que una firma líder necessita per assolir objectius i beneficis en tots els camps.

Informació

Sant Cugat Green compta amb un valuós emplaçament que fa que reconegudes companyies internacionals triïn aquesta zona per instal·lar-s’hi, un completíssim ventall de serveis (hotels, gimnasos, golf, botigues, restaurants, cinemes, etc.) que innoven dia a dia per oferir més possibilitats a tots els inquilins de l'àrea.

Així mateix, en el propi Sant Cugat Green trobarà un pàrquing –interior i exterior–, sis ascensors, serveis de restauració, seguretat 24 hores, sistemes d'alarma i CCTV. Tot el que necessita per complementar unes espectaculars plantes de 2,70 m. d'alçada, totalment operatives.

Veure/descarregar plànols

LEED (Leadership in Energy & Environmental Design)

Certificació reconeguda internacionalment per a edificis sostenibles que demostrin lideratge, innovació i responsabilitat social.

LEED

Localització

Sant Cugat Green s'emplaça en una zona socioeconòmica rellevant. En un entorn modern i tecnològic a menys de 30 minuts en cotxe de l'aeroport de Barcelona. Aquesta mateixa distància, menys de 30 minuts, és la invertida tant en cotxe com en ferrocarril des del centre de Barcelona, ​​des d'on hi ha una comunicació directa.

Aquestes facilitats fan de Sant Cugat Green un lloc excel·lent per conciliar vida laboral i personal, concepte que derivarà en més benestar i confort per a tots els inquilins, assegurant més productivitat, present i futur per a la seva empresa.

Contacte

+34 620 888 220
Ralfas Josep
jralfas@ralfasconsulting.com

+34 676 181 298
Luis Basagoiti
luis.basagoiti@catella.es

Av. Generalitat, 163-167
Sant Cugat del Vallés, 08174, Barcelona

Forcadell

Atenció al client 934 965 400
www.forcadell.com